گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است پاپ «لئو چهاردهم» به درخواست اسقف‌های بیت المقدس برای صلح در غزه پیوست

سازمان‌ملل: کره‌شمالی از اقدامات تحریک‌آمیز بیشتر خودداری کند

دبیر کل سازمان ملل با انتقاد از اقدام کره شمالی در پرتاب موشک بالستیک از پیونگ یانگ خواست تا از هرگونه اقدامات تحریک‌آمیز بیشتر خودداری کند.
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۸ - ۲۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 19
کد خبر: ۱۵۹۷۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل روز جمعه اقدام بامداد جمعه کره شمالی در شلیک موشک بالستیک را محکوم کرد.

 

سخنگوی دبیر کل سازمان ملل گفت: «آنتونیو گوترش پرتاب موشک را به شدت محکوم کرده و پیونگ‌یانگ را فراخونده تا فورا از هرگونه اقدامات تحریک‌آمیز بیشتر خودداری کند».

 

پیشتر نیز «جان کربی» از مقام‌های ارشد کاخ سفید گفته بود: «آزمایش موشکی که کره شمالی انجام داده، تهدیدی برای آمریکا به شمار نمی‌آید. 

 

هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید اضافه کرد: «هیچگونه ارتباط مستقیمی با کره شمالی نداریم و آماده مذاکرات با پیونگ‌یانگ بدون هیچگونه پیش شرطی هستیم».

 

 ارتش کره جنوبی بامداد جمعه اعلام کرد کره شمالی اقدام به شلیک یک فروند موشک بالیستیک کرده است.

 

این دومین بار است که کره شمالی در ۲۴ ساعت گذشته اقدام به شلیک موشک بالستیک می‌کند. این کشور همزمان با رزمایش کره جنوبی و آمریکا آزمایش‌های موشکی خود را افزایش داده است.

 

مقام‌های ارشد پیونگ یانگ بارها اعلام کرده‌اند که رزمایش نظامی آمریکا در شبه جزیره کره و همچنین تمرینات نظامی با کره جنوبی و ژاپن را اقدامی خصمانه و تمرینی برای حمله به کره شمالی» می‌دانند.

 

شلیک آزمایشی موشک قاره‌پیما توسط کره شمالی با واکنش همراه با خشم و نگرانی دولت آمریکا مواجه شد. «آدرین واتسون» سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید روزجمعه گفت: «تمام اقدامات لازم را برای تضمین امنیت کشورمان و امنیت متحدانمان در ژاپن و کره جنوبی انجام خواهیم داد».

 

به دنبال شیلک موشک بالستیک کره شمالی در بامداد جمعه، وزیر دفاع ژاپن اظهار داشت که برد موشک کره شمالی بیش از ۱۰۰۰۰ کیلومتر بوده است. به گزارش منابع خبری، وزیر دفاع ژاپن نوع این موشک را قاره پیما خواند که بردی بیش از۱۰ هزار کیلومتر داشته است. این موشک ۶۹ دقیقه پرواز کرد.

 

وزیر دفاع ژاپن گفت که موشک قاره پیمای کره شمالی توانایی پرواز ۱۵۰۰۰ کیلومتر و برد کافی برای رسیدن به آمریکا را داشت.

 

خبرگزاری کیودوی ژاپن نیز گزارش داد که این موشک حدود ۲۰۰کیلومتری غرب جزیره «اوشیما» در هوکایدو فرود آمد. ژاپن اعلام کرده که این موشک در مسیر بالا پرواز می‌کرده است.

 

پرتاب این موشک اعتراض شدید نخست وزیر ژاپن را به همراه داشت و آن را «غیرقابل قبول» خواند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار